3 Mart 2016 Perşembe

Özel Vale Hizmeti

Özel Vale Hizmeti... İhtiyaç Duyduğunuz Anda Seçkin Davetlerinizde Üst Düzey Konferans ve Toplantılarda Profesyonel Vale Servisi

özelvale

 Özel Vale Hizmeti

İş görüşmelerinizde, iş seyahatlerinizde, özel randevularınızda, aile toplantılarınızda, kurumsal davetlerde ve bir çok organizasyonda Vale hizmeti ile, hem zamandan tasarruf edip hem de değerli muhabbetin keyfini çıkarabilirsiniz. Valemizin görevi, sizlere özel araçlarınızda ve mekanlarınızda güvenilir bir ortam sağladığı gibi işlerinize de kolaylık katmaktır.

        Örneğin; Valelerimiz, misafirlerinizin bulunduğu bir iş seyahatinde, sizlere özel aracınızda refakat ederek konforlu bir ulaşım sağlamaktadır. Böylece, trafikte kaybedeceğiniz zamanı daha değerli hale getirebilecek ve misafirlerinizle ilgilenebileceksiniz.
       Dahası ne misafirlerinizle aldığınız alkol nede yorgunluk bahaneniz olmayacak . Özel Vale ile tüm bu sorunları çözmekle kalmayıp misafirlerinizi kendi aracınızlae havaalından , otellerinden yada evlerinden sizinle yada sizsiz aldırıp aynı şekilde geri gönderebileceksiniz ucuz fiyat politikamızla bu hizmet size sorunda olmayacak ‘Özel Vale firması olarak, sizlere güvenli ve kazançlı bir hizmet sunmak bizim en birinci görevimizdir. Ayrıca, dilediğiniz davetlerde veya özel gecelerde Özel Vale hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Özellikle, düğün ve kokteyl benzeri organizasyonlarda vale park ekibimiz park sorunlarınıza çözüm sunarken sonrasında, alkollü misafirlerinizi ve sevdiklerinizi tehlikeye atmamak için, artık kendinizden fedakârlık yapmak zorunda değilsiniz! Gerektiği zaman yanınızda olan ‘Vale Hizmetleri’ ayrıcalığı, arkadaşlarınızla ve ailenizle birlikte daha eğlenceli anlar paylaşmanızı sağlar. Vale Hizmetimizin sağladığı kolaylıklardan yararlanmak için, ‘Özel Vale’ irtibata geçip, daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
 ♕Part Time Makam Şoförünüz
                                              ☆☆☆☆☆ Özel Vale ☆☆☆☆☆

1 yorum:

  1. http://acilvale.com/ozel-vale-hizmeti/
    Acil Vale : Vale Hizmetleri - Vale Park Hizmeti - Vale Kiralama - Vale Servisi - 7/24 Vale Hizmeti - Motorlu Vale

    YanıtlaSil